超簡単!和風Shrimp Scampi! Soy sauce flavored Shrimp Scampi
Do you like Seafood? I love it!!!
Calamari, Scallop sushi, Cram chowder and yes! Shrimp Scampi!!!
I wanted to make a Shrimp Scampi somehow in Japanese style.
so, I added Soy sauce and chive.
How does it work? hehe! I made it! Soy flavor make me drool♪
I guarantee it's so delicious. and it's so easy.
Good for with Rice and Pasta! Try it out!
*Ingredients* 2 serving
260g Jumbo Shrimp
20g unsalted butter
1 tsp minced garlic
80g Zucchini
salt and pepper to taste
1 tbsp Soy sauce
(Topping)
Chive
Lemon juice to taste
*Directions*
1 Shell (tail-on) Shrimp and deveined.
2 heat a skillet on medium heat. Add butter and garlic.
3 when it start smell garlic, Add shrimp and stir until it turns pink.
4 Add Zucchini.saute and sprinkle salt and pepper.
5 When it cooked, pour say sauce over.
6 Remove from the heat, sprinkle chive. Squeeze lemon juice if you like!
オアフのエビ屋台のエビのガーリック炒め、食べたことがある方も多いんじゃないでしょうか?
エビやホタテなどのシーフード料理が大好きなので、Shrimp Scampiを見つけると必ずオーダーしてしまいます。。
ハワイ風にスクープで盛りつけたごはんと一緒に食べても美味しいし、パスタも美味しいですよね。
私は、ちょっと和風にアレンジしてみたくて、醤油で風味をつけてネギを散らしてみました。
これがーーー!うわー!大当たり!!!めっちゃ簡単なのにすごく美味しい☆
ズッキーニがあったので入れてみたけれど、ズッキーニがソースの美味しさを吸い込んでていい感じよー。野菜は入れず海老だけでももちろんOKです。
*材料*2人前
海老 260g
無塩バター 20g
にんにくみじん切り 小さじ1
ズッキーニ 80g
塩、こしょう 適宜
醤油 大さじ1
レモン 適量
細ネギ 適量
*作り方*
1 海老の尻尾の部分を残し殻をむき、背わたを取り除く。
2 フライパンを中火にかけバターを溶かしにんにくを加える。
3 そこに海老を入れて炒め、色がピンクになったらズッキーニを加え、塩こしょうをする。
4 全体に火が通ったら、醤油をまわしかけて火を止める。
5 お皿に盛りつけ、ネギを散らし、レモンをお好みで絞って召し上がれ〜。
Calamari, Scallop sushi, Cram chowder and yes! Shrimp Scampi!!!
I wanted to make a Shrimp Scampi somehow in Japanese style.
so, I added Soy sauce and chive.
How does it work? hehe! I made it! Soy flavor make me drool♪
I guarantee it's so delicious. and it's so easy.
Good for with Rice and Pasta! Try it out!
with Rice! yummy! |
260g Jumbo Shrimp
20g unsalted butter
1 tsp minced garlic
80g Zucchini
salt and pepper to taste
1 tbsp Soy sauce
(Topping)
Chive
Lemon juice to taste
*Directions*
1 Shell (tail-on) Shrimp and deveined.
3 when it start smell garlic, Add shrimp and stir until it turns pink.
4 Add Zucchini.saute and sprinkle salt and pepper.
5 When it cooked, pour say sauce over.
good smell!! |
Enjoy♪♪
オアフのエビ屋台のエビのガーリック炒め、食べたことがある方も多いんじゃないでしょうか?
in Kauai island. |
kauai島のは、ゆでジャガイモが添えてあった。ジャガイモにソースを絡めて食べたら美味しかったな。 |
エビやホタテなどのシーフード料理が大好きなので、Shrimp Scampiを見つけると必ずオーダーしてしまいます。。
ハワイ風にスクープで盛りつけたごはんと一緒に食べても美味しいし、パスタも美味しいですよね。
私は、ちょっと和風にアレンジしてみたくて、醤油で風味をつけてネギを散らしてみました。
これがーーー!うわー!大当たり!!!めっちゃ簡単なのにすごく美味しい☆
ズッキーニがあったので入れてみたけれど、ズッキーニがソースの美味しさを吸い込んでていい感じよー。野菜は入れず海老だけでももちろんOKです。
*材料*2人前
海老 260g
無塩バター 20g
にんにくみじん切り 小さじ1
ズッキーニ 80g
塩、こしょう 適宜
醤油 大さじ1
レモン 適量
細ネギ 適量
*作り方*
1 海老の尻尾の部分を残し殻をむき、背わたを取り除く。
2 フライパンを中火にかけバターを溶かしにんにくを加える。
3 そこに海老を入れて炒め、色がピンクになったらズッキーニを加え、塩こしょうをする。
4 全体に火が通ったら、醤油をまわしかけて火を止める。
5 お皿に盛りつけ、ネギを散らし、レモンをお好みで絞って召し上がれ〜。
良い香り〜☆ |
0 Response to "超簡単!和風Shrimp Scampi! Soy sauce flavored Shrimp Scampi"
Post a Comment