Hello 2012! あけましておめでとうございます。
Happy New Year!!!
AKEMASHITE OMEDETOU!
Here's my New Year's Bento Box OSECHI.
OSECHI is Japanese traditional New Year's cuisine.
It supposed to be packed in three-tier box. but mine is only two... I think my Bento box is too large..
but, it's OK. Let's do the 3 boxes next year.
I like this one! Picked turnip and radish shaped in Chrysanthemum flower.
I didn't measure any ingredients this time... but I will do it! it's very easy and yum.
Wishing you a New Year filled with happiness, joy and love!
あけましておめでとうございます〜。
おせち、お重が大きいからか3段になりませんでした。。。もう一つ小ぶりのを来年は買いましょ。
あと、海老なんかを入れたら場所をとるし見栄えもするし良さそうね。
そういうの計画ちゃんとしてから作らなきゃって反省したわー。
今回は分量を量らず作ってしまったけど、菊花かぶ、とっても美味しい。私、冬はあんまし酢の物を食べないんだけれど、たまに食べると美味しいねー。
また、今度レシピをupしたいと思います。
ではでは、皆様の2012年が幸多いものになりますように♪
ランキングに参加中です!下のボタンにクリック頂けたら嬉しいです〜。今年も宜しくお願いします!
AKEMASHITE OMEDETOU!
Here's my New Year's Bento Box OSECHI.
but, it's OK. Let's do the 3 boxes next year.
I like this one! Picked turnip and radish shaped in Chrysanthemum flower.
cute! |
Wishing you a New Year filled with happiness, joy and love!
あけましておめでとうございます〜。
おせち、お重が大きいからか3段になりませんでした。。。もう一つ小ぶりのを来年は買いましょ。
あと、海老なんかを入れたら場所をとるし見栄えもするし良さそうね。
そういうの計画ちゃんとしてから作らなきゃって反省したわー。
今回は分量を量らず作ってしまったけど、菊花かぶ、とっても美味しい。私、冬はあんまし酢の物を食べないんだけれど、たまに食べると美味しいねー。
また、今度レシピをupしたいと思います。
ではでは、皆様の2012年が幸多いものになりますように♪
ランキングに参加中です!下のボタンにクリック頂けたら嬉しいです〜。今年も宜しくお願いします!
0 Response to "Hello 2012! あけましておめでとうございます。"
Post a Comment