Oreo Cream Tart オレオのクリームタルト
I'm a Big a fun of 'Cookie & Cream'.
I saw many kind of 'Cookie & Cream' stuff in america, Chocolate, Cheese Cake, Ice Cream, Cream Pie, Cup cakes, Brownies, Milk Shake and so on! but I don't see very much here in Japan.
I don't know how can I handle my life without Cookie and Cream!!!??? Is it possible?
So, I made Oreo Cream tart before I go crazy!
*Ingredients* 6 inch pie plate
Tart Crust
8 Oreo
2 tbsp butter
Topping
2 Oreo
*Directions*
1. In milk pan, Melt marshmallows in milk over low heat. Let cool it slightly.
2. Make Tart Crust. Crash Oreo with a food processor, mix melted butter, put into pie plate. then press with your paw. Keep in the refrigerate for about 30 min.
3. Add sugar to heavy cream, Whip it.
4. Fold 1' in 3' . then, add Crushed Oreo cookies.
5. Pour Cream Filling into pie plate. Let it cool in the refrigerate at least 6 hours. Decorate with Crushed Oreo.
Yaaay!
オレオのクリームタルトを作りました。
クッキー&クリームは、アメリカではとても人気があって、カップケーキやチーズケーキやアイスクリームやブラウニーやシェイクなど色々なものに使われていたけれど、日本ではアイスやチロルチョコくらいしか見かけない。ちょっと残念。。
時々、すごく恋しくなってあれこれ作っています。
これはチーズケーキ。
これはカップケーキ。
で、今回は、クリームタルトにしてみました。
このクリームタルト、マシュマロを使っているんだけど、すごく簡単で応用がきいて便利です。
前にもミントチョコタルトやレモンタルトを作ったけど、どれも美味しかったし好評だったよ♪
あと、私、今回は型の横にも砕いたオレオを敷き詰めたけれど、これやると切り分けた時に崩れやすいような。。底だけでも充分です。お好きな方法でやってみて下さい!
*材料* (直径15センチ型)
タルト型
オレオ 8枚
バター 大さじ2
クリーム
牛乳 100cc
マシュマロ 約50g
生クリーム 50cc
砂糖 小さじ2
オレオ 2枚
生クリームを使った料理レシピ
トッピング
オレオ 2枚
*作り方*
1、小鍋に牛乳とマシュマロを入れ弱火にかけ溶かします。溶けたらあら熱をとる。
2、オレオをフードプロセッサーなどで砕いて溶かしバターと混ぜ、型に敷き詰める。ぎゅぎゅっと押す。冷蔵庫で30分程冷やしておく。
3、生クリームに砂糖を加えて固めに泡立てる。
4、1と3をへらで混ぜ合わせ、荒めに砕いたオレオを加えて混ぜ、型に流し入れる。
5、冷蔵庫で6時間以上冷やす。トッピング用のオレオを砕いてぱらぱらとかけてできあがり!!
ラフなスタイルがアメリカっぽくていいかと思います。
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I saw many kind of 'Cookie & Cream' stuff in america, Chocolate, Cheese Cake, Ice Cream, Cream Pie, Cup cakes, Brownies, Milk Shake and so on! but I don't see very much here in Japan.
I don't know how can I handle my life without Cookie and Cream!!!??? Is it possible?
So, I made Oreo Cream tart before I go crazy!
Black and White, the Red.. It reminds me a 'Cow'! |
*Ingredients* 6 inch pie plate
Tart Crust
8 Oreo
2 tbsp butter
Cream Filling
3 and 1/3 oz (100 cc) milk
1 and 2/3 oz (50 g)marshmallow
1 and 2/3 oz(50 cc) heavy cream
2 tsp sugar
2 Oreo
2 Oreo
*Directions*
1. In milk pan, Melt marshmallows in milk over low heat. Let cool it slightly.
2. Make Tart Crust. Crash Oreo with a food processor, mix melted butter, put into pie plate. then press with your paw. Keep in the refrigerate for about 30 min.
3. Add sugar to heavy cream, Whip it.
4. Fold 1' in 3' . then, add Crushed Oreo cookies.
5. Pour Cream Filling into pie plate. Let it cool in the refrigerate at least 6 hours. Decorate with Crushed Oreo.
Yaaay!
オレオのクリームタルトを作りました。
クッキー&クリームは、アメリカではとても人気があって、カップケーキやチーズケーキやアイスクリームやブラウニーやシェイクなど色々なものに使われていたけれど、日本ではアイスやチロルチョコくらいしか見かけない。ちょっと残念。。
時々、すごく恋しくなってあれこれ作っています。
これはチーズケーキ。
Cheese Cake |
これはカップケーキ。
Cup Cake |
で、今回は、クリームタルトにしてみました。
このクリームタルト、マシュマロを使っているんだけど、すごく簡単で応用がきいて便利です。
前にもミントチョコタルトやレモンタルトを作ったけど、どれも美味しかったし好評だったよ♪
黒白赤で、牛を連想させるカラー。 |
あと、私、今回は型の横にも砕いたオレオを敷き詰めたけれど、これやると切り分けた時に崩れやすいような。。底だけでも充分です。お好きな方法でやってみて下さい!
*材料* (直径15センチ型)
タルト型
オレオ 8枚
バター 大さじ2
クリーム
牛乳 100cc
マシュマロ 約50g
生クリーム 50cc
砂糖 小さじ2
オレオ 2枚
生クリームを使った料理レシピ
トッピング
オレオ 2枚
*作り方*
1、小鍋に牛乳とマシュマロを入れ弱火にかけ溶かします。溶けたらあら熱をとる。
2、オレオをフードプロセッサーなどで砕いて溶かしバターと混ぜ、型に敷き詰める。ぎゅぎゅっと押す。冷蔵庫で30分程冷やしておく。
3、生クリームに砂糖を加えて固めに泡立てる。
4、1と3をへらで混ぜ合わせ、荒めに砕いたオレオを加えて混ぜ、型に流し入れる。
5、冷蔵庫で6時間以上冷やす。トッピング用のオレオを砕いてぱらぱらとかけてできあがり!!
ラフなスタイルがアメリカっぽくていいかと思います。
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